HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

37. SAYIMIZ ÇIKTI!

37. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı bugün çıktı. Haftanın manşetinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın Trakya Flaş Haber`de yayımlanan Yengeler A.Ş başlıklı haberimize açtığı davayı kazanmamıza yer verdik.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, her zamanki gibi gündemdeki konuları sütunlarına taşıdığı yeni sayısını bugün çıkardı. Yeni sayının gündeminde Trakya Flaş Haber Gazetesi`ne açılan dava var. Geçtiğimiz ocak ayında `Yengeler A.Ş` başlığıyla yayımladığımız Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş`ye yapılan yandaş atamalara karşı açılan davayı kazandık. Ayrıntılar haberimizde...

Yeni sayısı bugün çıkan Trakya Flaş Haber`de haftanın bir başka gündemi ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Süleyman Paşa Belediye Başkanı Cünyet Yüksel`in Büyükşehir Belediyesi`nin Eylül Ayı Olağan Toplantısı`nda yaşadıkları tartışma.

Söz konusu tartışmaya ilişkin haberimiz Trakya Flaş Haber`in 36. sayısının sürmanşetinde yer aldı.

MEHMET HOCA OKULU AÇMANIN HEYECANINI YAŞADI

Yine her zaman ki gibi bu haftada yeni köşe yazılarıyla Trakya Flaş Haber Gazetesi, okurlarıyla buluştu. 5 yazarımız farklı konularda yazmaya devam ediyor. Ancak bu hafta, eğitimci yazarımız Mehmet Demirbaş, yazısını yetiştiremedi. Demirbaş, Başakşehir Okulları`nın yeni eğitim ve öğretim sezonunu açması dolayısıyla izninden bir hafta daha kullandı! Minik Yazarlarımız Edanur Bursalı ve Eylül Özbey yeni yazılarıyla bir kez daha okurlarımızla buluştu.   Ünal Fırat ve Kara Kutu her zaman ki gibi yeni konularla okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber artık tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI