HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

12. SAYIMIZ ŞEHİTLER GÜNÜ`NDE...

12. SAYIMIZ ŞEHİTLER GÜNÜ`NDE...

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı çıktı bugün çıktı. Her hafta sayfalarındaki haberleriyle gündeme damgasını vuran Trakya Flaş Haber, 12. baskısını 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi`nin yıldönümünde yaptı.

Trakya Flaş Haberin 12. sayısı bugün çıktı. Her hafta salı günleri yayımlanan gazetemiz, yeni baskısını pazartesi günü yaptı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi`nin yıldönümünde yeni sayısını çıkaran Trakya Flaş Haber`in manşet haberi Çanakkale`nin baş mimarı Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`e yapılan saygısızlık oldu.

CHP`li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, maalesef 1 yıldan beri dev Atatürk heykelini belediyeye ait bir depoda bekletiyor. Heykelin, çevresi çöplerle dolu, zaman zaman değişik atıkların da bekletildiği Fen İşleri`ne ait depoda tutulması tepki çekti. Trakya Flaş Haber olarak sayfalarımıza taşıdığımız haberimizle birlikte yine bu hafta da siyasetin öne çıkanlarını gazetenizde bulabilirsiniz.   

Trakya Flaş Haber yeni sayısında artık son iki haftasına girdiğimiz yerel seçimlerde siyasiler hız kazandı. Belediye Başkan adayları mitinglere başladı. Trakya Flaş Haber`de, Çerkezköy ve Kapaklı başta olmak üzere bölgede haftanın öne çıkan haberler yer alıyor.

Yeni sayımız tüm gazete bayilerinde...



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI