AYNI YER AYNI İHLAL!

AYNI YER AYNI İHLAL!

Trafik polislerinin yaya geçidi üzerine park ettiği aracı sürücülerin örnek almamasını dilemiştik. Bu kez, toplu ulaşım araç şoförü aynı yere aracını çekti. Yasak olan yolda TIR`ların cirit atması ise cabası!

Çerkezköy`de bir trafik polisi aracının öğlen saatlerinde yaya geçiş güzergahı üzerine aracını park etmesinin ardından bu kez bir toplu ulaşım araç şoförü aynı şekilde park yaptı. Yaya geçidini saatlerce kapatan dolmuş şoförüne hiçbir işlem de yapılmadı.

ÇERKEZKÖY`DE TRAFİK KEŞMEKEŞİ...

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Öztrak Caddesi üzerinde bir trafik polislerine ait aracın yaya geçidi üzerine park edilmesini haberleştiren Trakya Flaş Haber`in objektiflerine bu kez aynı yerde aynı şekilde yaya geçidini kapatacak şekilde bir toplu ulaşım araç şoförü park yaptı. Saatlerce park devam ederken, vatandaşların ihbar etmesine rağmen trafik ekipleri olay yerine gelmedi. Çerkezköy`de trafikteki bu keşmekeşe vatandaşların `Dur` denilmesini istediği saatlerde bir de aynı yerden TIR geçmesi, bu olayın üzerine `tüy dikti` deyimini hatırlattı.

TIR SÜRÜCÜSÜ RAHAT BİR ŞEKİLDE YOLU KULLANDI

Öztrak Caddesi`nden TIR`ların geçmesinin yasak olmasına rağmen, dün akşama doğru bir TIR sürücüsü aracıyla caddeyi kullanması, kısa süreliğine de olsa trafiğin tıkanmasına neden oldu.