TÜPGAZ SATIŞ BAYİLERİ İLE HURDACILARA DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜPGAZ SATIŞ BAYİLERİ İLE HURDACILARA DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malkara?da LPG tüp satışı yapılan bayilere ve hurdacılara denetim yapıldı.

 Tekirdağ Valiliği tarafından oluşturulan El Yapımı Patlayıcı (EYP) ile Mücadele Komisyonu tarafından Malkara?da LPG tüp satışı yapılan bayilere ve hurdacılara denetim yapıldı.

Yapılan denetlemelerde; El Yapımı Patlayıcı (EYP) ile Mücadele Komisyonu tarafından LPG tüp satışı yapan firma ve hurdacılara, Tekirdağ Valiliğinin 16/07/2018 tarihli ve 1898 sayılı yazısı ile Kaymakamlıklar ve Belediyelerde 1 ay süre ile askıya çıkarılan ?5442 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 9-Ç Maddesine Dayanılarak Hazırlanan Valilik Kararı? ile İlimizde LPG tüp  satışı yapan LPG tüp bayilerinin ? TS 1446 Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) - Depolama? standardının getirdiği kurallara uyulmasını zorunlu hale getirildiği ve kontrol listesine uymayan firmalara idari yaptırım uygulandığı bildirildi.

Ayrıca Malkara?da LPG tüp satışı yapan LPG tüp bayilerinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı`ndan ?Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge? (11/06/2019 Tarihli ve 44011 sayılı Bakanlık Makam oluru ile Yürürlüğe Giren Yönerge) gereği firmaların anılan Bakanlıktan Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi (TMFB) alması zorunlu hale getirildi.

 



KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ