DEPREM TOPLANTISI YAPILDI

DEPREM TOPLANTISI YAPILDI

Deprem Hazırlıkları İle İlgili Bilgilendirme Toplantısının İlk Etabı Çorlu`da yapıldı.

Tekirdağ`ın deprem bölgesinde olması gerçeğinden hareketle, deprem hazırlıkları konusunda önemli çalışmalar yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi`nde gerçekleştirilen toplantıda, deprem hazırlık çalışmalarını basın mensupları ile paylaştı.

TEKİRDAĞ?DA DEPREM BÖLGESİ`NDE

Çorlu Belediyesi seminer salonunda gerçekleştirilen ve Çorlu, Ergene, Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Marmara Ereğlisi`nde yapılan çalışmaların aktarıldığı toplantıda bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, deprem gerçeği ile yüzleşerek bu gerçekle yaşamak zorunda olduklarını belirterek, "Türkiye`nin büyük bir bölümünün olduğu gibi Tekirdağ`da deprem bölgesinde. Bu gerçekle yaşamak zorundayız ancak depreme hazır olmak da bizim elimizde. Hepimizin bildiği gibi deprem değil dayanıksız binalar öldürür. Deprem gerçeğine büyük önem veren bir büyükşehir olarak, Deprem Dairemiz ilk kurduğumuz dairelerden bir tanesi. Bugün de burada deprem konusunda yaptığımız tüm çalışmaları siz değerli basın mensuplarımızla ve dolayısıyla da halkımızla paylaşmak için böyle bir toplantı tertip ettik. Halkımız şunu bilsin ki Tekirdağ büyükşehir Belediyesi, deprem ile ilgili elinden gelen tüm çalışmaları yapmaktadır. Bundan sonra da yapmaya devam edecektir" dedi.

EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN MEMNUNUZ

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise, son derece önemli bir konu olan deprem ile ilgili hazırlıkların paylaşılacağı bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.