Gündem

Gündem Haberleri

TOKATLILAR İFTARDA BULUŞTU

TOKATLILAR İFTARDA BULUŞTU

Çerkezköy Tokatlılar Derneği, bugün akşam iftar yemeğinde hemşerilerini bir araya getirdi. Dernek binasının bulunduğu sokakta kurulan sofralarda buluşan Tokatlılar hep birlikte oruçlarını açarken, katılımın yüksek olması dikkat çekti.

Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi Ramazan ayında hemşerilerini iftar verdi. Dernek binasının bulunduğu sokakta kurulan sofralarda orucunu açan Tokatlılar, katılımlarıyla dikkat çekti.

Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gazi Osman Paşa Mahallesi Sümbül Sokak`taki dernek binası önünde iftar verdi. Bu akşam düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık bin 500 Tokatlı aynı sofrada buluşarak orucunu açtı. İftar yemeğinde konuşan Dernek Başkanı Bünyamin Demir, "İftar soframızı paylaşarak bizleri onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim bize nice gönül sofralarında buluşmayı nasip etsin."ifadelerini kullandı.

TERAVİH NAMAZINI TERK ETMELEYİM

İftar programında yemek duası yaptıran Çerkezköy Müftü Vekili  Mahmut Öztekin ise, teravih namazının terk edilmemesi tavsiyesinde bulundu. Aslen Tokatlı olan Müftü Vekili Öztekin, "Ramazan`ın son günleri yaklaşırken genelde teravih namazlarında cemaatte bir azalma oluyor. İnşallah bu Ramazan olmayacak. Teravih namazlarını terk etmeyelim. Tokatlılar bu konuda örnek olsun."derken bir başka tavsiyesinde ise iftar sofralarının önemine değinerek, "Değerlerimizi kaybetmeyelim. Bu akşam nasıl ki bir arada iftar yapıyorsak, bu iftar sofralarını zenginleştirelim. Köyümüzde her akşam bir yerde iftar yapıyorsak, değişmeyelim. Örf ve geleneklerimize sahip çıkalım. "ifadelerini kullandı.

Tokatlılar Derneği`nin iftar programına Müftü Öztekin`in yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Belediye Meclis Üyeleri Sait Yazı, Koray Önsel ve Tokatlı Meclis Üyesi Adem İçli ile çok sayıda Çerkezköy`de yaşayan Tokatlı katıldı.



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU