Gündem

Gündem Haberleri

TOKATLILAR`DAN `VUSLAT` TOPLANTISI

TOKATLILAR`DAN `VUSLAT` TOPLANTISI

Tokat`ın Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz, Çerkezköy`de hemşerileriyle bir araya geldi. Yılmaz`a, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Tokatlılar eşlik etti.

Tokat Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz, Tekirdağ Çerkezköy`de hemşerileriyle `Vuslat` toplantısında bir araya geldi. Çerkezköy Belediyesi`nin Nikah Salonu`nda gerçekleşen buluşmada, öğrenciler için de yardım toplandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz ve 4 Belediye Meclis Üyesi ile birlikte Çerkezköy?de yaşayan Tokat Yeşilyurtlularla `vuslat` toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Belediye Başkanı Yılmaz`ın başlattığı ?Bir bot bir mont? kampanyasına da bağış toplandı. Yeşilyurt`tan gelen Bşakan Yılmaz ve meclis üyelerini Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Tokatlı AK Parti Meclis Üyesi Adem İçli ile CHP Meclis Üyesi Mehmet Kar, misafir etti. Çerkezköy`deki çok sayıda Tokatlı`nın da katıldığı toplantıda, Yeşilyurt Belediye Bşakanı Muhsin Yılmaz hemşerileriyle sohbet edip, dernek faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda Başkan Yılmaz`ın başlatığı ?Bir bot bir mont? kampanyasına AK Parti Meclis Üyesi Adem İçli 20 öğrenci ile CHP Meclis Üyesi Mehmet Kar ise 10 öğrenci giydirme sözü ile öncülük etti.

Dün saat 16.00?da Çerkezköy Belediyesi Konferans Salonu?nda gerçekleşen toplantı sonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı ve hemşerileri Belediye önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

 



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU