TESKİ KANALAZİSYON HATTINA BAŞLADI

 TESKİ KANALAZİSYON HATTINA BAŞLADI

Çerkezköy Tepe Mevkii`nde kanalizasyon hattı için TESKİ düğmeye bastı! Kızılpınar`dan start alan kanalizasyon hattı çalışmalarında 200-300 metre yol alınırken, tüm hattın 9 kilometreyi bulacağı bildirildi.

Çerkezköy?de lüks konutların bulunduğu Tepe Emlak Konutları mevkindeki foseptik sorunu çözülüyor. 9 kilometrelik hat için TESKİ düğmeye bastı.

TESKİ DÜĞMEYE BASTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) altyapı çalışmaları kapsamında Çerkezköy Tepe Mevkii`nin kanalizasyon şebekesine başladı. Yaklaşık 20 gün önce Tepe Emlak Konutları`nın kanalizasyon sorununu çözecek çalışmalar start alırken, Domuzderesi`ne akan kanalizasyonun da Veliköy`de bulunan arıtma tesisine götürecek hatta bugüne kadar 200-300 metre uzunluğunda çalışma gerçekleştirildi.

9 KİLOMETRE KANALİZASYON BORUSU DÖŞENECEK

Uzun zamandan beri Tepe Mevkii`nde oturan vatandaşların dert yandığı pis kokularında sonunu getirecek olan kanalizasyon şebekesi yapımıyla ilgili Trakya Flaş Haber`e bilgi veren TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, 9 kilometre uzunluğundaki hattın yaklaşık bir yıl içerisinde tamamlanarak, bölgenin altyapı sorunu çözüleceği müjdesini verdi.



Anahtar Kelimeler: