BAKAN DÖNMEZ: İÇİNİZ RAHAT OLSUN TERMİK İPTAL

BAKAN DÖNMEZ: İÇİNİZ RAHAT OLSUN TERMİK İPTAL

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez, Pınarça halkına seslenerek "İçiniz rahat olsun, Termik Santral iptal olmuştur."dedi.

Daha önce AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel`in bir kaç kez `İptal` olduğunu duyurduğu Kapaklı-Çerkezköy arasındaki Pınarça Mahallesi`nde yapılması planlanan kömürlü termik santralin yapılmayacağını bu kez Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bizzat duyurdu.

İÇİNİZ RAHAT OLSUN!

Bugün Çerkezköy`de bir dizi programa katılan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Pınarça Mahallesi`nde düzenlenen Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin`in seçim çalışmalarına katıldı. Açık hava mitinginde Pınarça halkıyla da bir araya gelen Bakan Sönmez, herkesin merakla beklediği  termik santralin iptaline ilişkin de konuştu. Bakan Sönmez, Pınarça`nın altında kömür rezervi bulunduğunu ancak hazırlanan raporlarda bu kömürün verimli olmadığını anlatırken, daha önce yapılan açıklamaları bizzat teyit etti. Bakan Sönmez, "İçiniz rahat olsun, termik santral teknik nedenlerden dolayı iptal olmuştur. Artık Pınarça`da termik santral yapılmayacak."dedi.

Bu arada Pınarça halkına bir de müjde veren Bakan Dönmez, doğalgaz çalışmalarının yapılacağını belirtti.



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI