Gündem

Gündem Haberleri

TEKNİK NEDENLERDEN VAZGEÇİLDİ

TEKNİK NEDENLERDEN VAZGEÇİLDİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili, Çerkezköy ve Kapaklı arasında yapılması planlanan termik santralin teknik nedenlerden dolayı iptal edildiğini duyurdu...

TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Başkan Vekili Prof.Dr.Mustafa Şentop ve Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ile Çiğdem Koncagül yaptıkları ortak açıklama ile Çerkezköy ve Kapaklı`nın korkulu rüyası olan Termik Santral`den vazgeçildiğini duyurdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir araya gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri, yapılan görüşmenin ardından üç vekil ortak bir basın açıklaması yaptı. 
 
Açıklamada, Çerkezköy ile Kapaklı arasında bulunan Pınarça mevkiinde yapılması planlanan Termik Santralin teknik nedenlerden dolayı yapılmayacağı duyurulurken, şu ifadelere yer verildi: 
ENERJİ BAKANI İLE GÖRÜŞTÜLER
"Son günlerde sürekli Tekirdağ kamuoyunu meşgul eden Çerkezköy ile Kapaklı ilçeleri sınırları içerisindeki Pınarça mevkiinde yapılması planlanan kömürlü termik santral ile ilgili olarak; Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkan vekili Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel ve Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK ve MYK Üyesi Çiğdem Koncagül?ün Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüşmeleri neticesinde teknik nedenlerden dolayı termik santralin yapımından vazgeçildiği bildirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU