BÜYÜK ÇETİN GROUP AİLESİ`NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK!

BÜYÜK ÇETİN GROUP AİLESİ`NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK!

İsimlerini verdikleri Fen Lisesi`ne 15 bin kat büyütme özelliğine sahip teleskop hediye eden Seval-Ahmet Çetin çifti, Havacılık ve Astronomi Kulübü öğrencilerine çalışmalarında büyük bir destek daha verdi.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin tarafından geçtiğimiz yıl Çerkezköy?de eğitime kazandırılan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi teknolojinin imkanlarından yararlanmaya devam ediyor. Okulun araç gereç ve donanımında sık sık destek veren Seval-Ahmet Çetin çifti, bu kez okula 15 bin kat büyütme özelliğine sahip teleskop hediye etti.

15 BİN KAT BÜYÜTME ÖZELLİĞİNE SAHİP

Dün okulu ziyaret eden Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, eşi Seval Çetin ve oğlu Furkan Atakan Çetin ile birlikte öğrencilere hediye edilen teleskopu teslim etti. Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, Havacılık ve Astronomi Kulübü öğrencileri, ileri teknolojik donanımlı teleskop sahibi olmanın mutluluğu ile ilk denemelerini de yaptı. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, öğrencilerin teknolojiyle buluşmasının eğitimlerine katkıda bulunacağından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Okul Müdürü Fahrettin Karaman, "Bugün hayır severlerimiz Seval Çetin ve Ahmet Çetin`in okulumuza hediye ettikleri , türünün eşsiz örneklerinden olan 15 bin kat büyütme özeliğine sahip teleskopumuzun teslim ve kurulumunu hayır severlerimizin de teşrifleri ile öğrencilerimizle buluşturduk , emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR