Gündem

Gündem Haberleri

TEKİRDAĞ`DA 1 MAYIS KUTLAMASI

TEKİRDAĞ`DA 1 MAYIS KUTLAMASI

Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Tekirdağ`da da bir dizi etkinlik düzenlendi. DİSK Genel İş Sendikası tarafından düzenlenen kutlamalara Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak ve CHP milletvekilleri de katıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında DİSK Genel-İş Sendikası tarafından Çorlu ilçesinde yürüyüş etkinliği düzenlendi.  

Omurtak Caddesi üzerinde toplanan protokol üyeleri, siyasi partiler, sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çeşitli sendikalara üye işçiler ve çok sayıda vatandaş cadde boyunca sloganlar eşliğinde yürüdü.

ALBAYRAK VE MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI
Atatürk Anıtı`nın da yer aldığı Atatürk Meydanı`nda sona eren yürüyüşe CHP Tekirdağ Milletvekilleri  İlhami Özcan Aygun ve Candan Yüceer ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, CHP Çorlu İlçe Başkanı Av. Özgür Ertaş, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri katıldı.
Çorlu dışından gelen takviye polis ekiplerinin de görev aldığı kutlamalarda yoğun güvenlik tedbiri alındı.
Atatürk Meydanı`nda halaylar çekerek ve türküler söyleyerek kutlama yapan kalabalığa hitaben konuşmayı ise Çorlu 1 Mayıs Kutlama Komitesi adına Betül Ağca gerçekleştirdi. İşçilerin coşku ile kutladığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yürüyüşünde emekçiler işçi haklarına saygılı, adil bir çalışma hayatına olan taleplerini dile getirdi.

EMEKÇİLER SAYGI VE DEĞER GÖRMEYİ HAK EDİYOR

Yürüyüş sonunda açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tüm işçilerin ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü kutladığını belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman emekçilerimizin yanında olduk. Emekçilerimiz daha iyi koşullarda çalışarak saygı ve değer görmeyi hak ediyorlar." dedi.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR