Sağlık

Sağlık Haberleri

ENGELSİZ KENT İÇİN BİR ADIM DAHA

ENGELSİZ KENT İÇİN BİR ADIM DAHA

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, sabit engelli WC kabin ve akülü tekerlekli sandalye şarj istasyonlarının montaj işlemleri gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, sabit engelli WC kabin ve akülü tekerlekli sandalye şarj istasyonlarının montaj işlemleri gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı ilçesi Belediye Meydanı ve Kazak Gölü Mesire Alanı, Saray ilçesi Bülent Ecevit Parkı ve Şarköy ilçesi Prestij Caddesinde sabit engelli WC kabini ve akülü tekerlekli şarj istasyonunun montaj işlemleri tamamlayarak engelli ve yaşlı vatandaşların kullanımına sundu.

SORUNLARI ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin her zaman vatandaş odaklı bir belediye olduğunu belirterek, "Kapaklı, Saray ve Şarköy ilçelerinde hizmete sunduğumuz engelli WC kabinleri ve şarj istasyonlarımızı diğer ilçelerimize de kazandıracağız. `Engelsiz Kent Marka Şehir Tekirdağ` sloganı ile engelli bireylerimizin günlük yaşamda karşılaştıkları her türlü engeli ortadan kaldırmak için yaptığımız çalışmalar devam edecek" dedi.



Yorum Yazın

KENTİN SAĞLIK SOHBETLERİ ÇERKEZKÖY’DE SAĞLIK BİLİNCİNİ ARTIRIYOR

OPTİMED SAĞLIK GRUBU’NDA BAŞARILI BOYUN FITIĞI AMELİYATI

65 YAŞINDAKİ EMEKLİ İŞÇİNİN BURNUNDAN YAKLAŞIK 100 GRAMLIK TAŞ ÇIKARILDI

AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OP. DR. MERT TALAY: GENİTAL ESTETİKTE DOĞAL SONUÇLAR VE MODERN ÇÖZÜMLER