BAYRAMLAŞMAYA TBMM BAŞKANI ŞENTOP`TA KATILDI

BAYRAMLAŞMAYA TBMM BAŞKANI ŞENTOP`TA KATILDI

Tekirdağ Protokolü`nün Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşla bayramlaşmasına TBMM Başkanı Mustafa Şentop`ta katıldı...

Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine TBMM Başkanı Mustafa Şentop`ta katılarak, halkın Kurban Bayramı`nı kutladı. Törende protokol ile vatandaşlar bayramlaştı.

MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Sahil Dolgu Alanda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine TBMM Başkanı Mustafa Şentop`un yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, Çiğdem Koncagül, Enez Kaplan, Mustafa Yel, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan ile kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

ŞENTOP VE PROTOKOL VATANDALA BAYRAMLAŞTI

Protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak Kurban Bayramlarını kutlayan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, tüm vatandaşlara mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Bayramlaşma sırasında Vali Aziz Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`da vatandaşların bayramını kutlayarak, huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Bayramlaşma töreninde TBMM Başkanı Mustafa Şentop`un Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile samimi diyaloğu dikkat çekti.



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI