Tarih: 13.07.2019 15:26

AY IŞIĞINDA SİNEMA GECELERİ BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi`nin "Ay Işığında Sinema Geceleri" programı, 16 Temmuz`da başlayacak ve 21 Ağustos`a kadar 11 ilçedeki farklı mekânlarda devam edecek. Tüm film gösterimleri ücretsiz olacak.

UNUTULMAZ BİR BAŞARI HİKÂYESİ

İlki 2018 yazında gerçekleşen ve büyük ilgi gören Ay Işığında Sinema Geceleri`nde gösterimi yapılacak filmlerden biri, vizyona girdiği sene büyük ses getiren "Şampiyon" filmi olacak. Şampiyon, efsane yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş`ı konu ediniyor. Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş, 1996 yılında unutulmaz bir başarıya imza atarak o seneki Gazi Koşusu`nu birinci olarak tamamlarlar. Halis Karataş ile Begüm Atman`ın destansı aşkını da anlatan Şampiyon filmini yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. Senaryosunu Ahmet Katıksız ve Serkan Yörük`ün kaleme aldığı filmde Halis Karataş`a Ekin Koç, Begüm Atman`a Farah Zeynep Abdullah ve Bold Pilot`un sahibi Türkiye Jokey Kulübü eski başkanlarından Özdemir Atman`a ise Fikret Kuşkan hayat veriyor.

İSTANBUL`DAN GÖKÇEADA`YA KAHKAHA YOLCULUĞU

Ay Işığında Sinema Geceleri`nde gösterimi yapılacak bir diğer film ise usta komedyen Ata Demirer`in imzasını taşıyan Hedefim Sensin olacak. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü`nün oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ise; Demet Akbağ, Erkan Can ve Gonca Vuslateri gibi isimler var. Hedefim Sensin filminde geçimini çiğ köfte satarak kazanan Zekeriya Taştan`ın başına aldığı dert sonrasında İstanbul`dan Gökçeada`ya gidişi ve burada yaşadığı komik olaylar konu ediniyor.

MECARA DOLU YOL HİKÂYESİ

Program kapsamında Tekirdağlı vatandaşlarla buluşacak son film ise; Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak`ın başrollerini paylaştığı ve bir devam filmi olan Yol Arkadaşım 2 filmi. Onur ve Şeref adında birbirine zıt iki karakterdeki arkadaşın maceralarına tanık olunan filmin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —