TEKİRDAĞ`DAKİ BAYRAMLAŞMAYA ŞENTOP`TA KATILDI

TEKİRDAĞ`DAKİ BAYRAMLAŞMAYA ŞENTOP`TA KATILDI

Bayrama Diyarbakır`da giren TBMM Başkanı Mustafa Şentop, öğlen sonrasında Tekirdağ`da düzenlenen bayramlaşmaya katıldı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Ramazan Bayramı`nı Diyarbakır`da karşılayan TBMM Başkanı Mustafa, öğleden sonra saat 14.00`da Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Sahilde düzenlenen bayramlaşma töreninde uzun kuyruklar oluştu.
VALİLİK BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLEDİ
Bayramın ilk gününde Tekirdağ Valiliğince Süleymanpaşa sahil dolgu alanda bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Garnizon Komutanı Cumhur Mustafa Kınacaoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Trakya  Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 7`den 70`e çok sayıda vatandaşın katıldığı törende yaklaşık 500 metrelik bayramlaşma kuyruğu oluştu.

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ SAYESİNDE RAHAT BAYRAM YAPIYORUZ

Bayramlaşma programında konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, herkesin bayramını kutladı. Şentop, şunları konuştu: "Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bayramınızı tebrik ediyorum, nice bayramlara sağlık ve afiyetle erişelim. Sabah bayram namazını Diyarbakır`da kıldım, Diyarbakırlı kardeşlerimizin selamları var buraya Tekirdağ`a. Tabi biz burada çok güzel şartlarda bayram yaparken bizim sınırlarımızda, sınır içerisinde ve sınır ötesinde milletimizin, vatandaşlarımızın güvenliği için canını feda etmeyi göze alan güvenlik güçlerimizin operasyonları var. Bu fedakarlıkları sayesinde biz burada rahat bir şekilde bayram yapıyoruz. O bakımdan duamız Cenab-ı Hak`tan sınır boylarında, sınır içinde sınır ötesinde milletimizin emniyeti güvenliği için koşturan güvenlik güçlerimize yardım etsin, muzaffer eylesin. Bu operasyonlar sırasında geçtiğimiz son bir kaç gün içerisinde şehit olan güvenlik güçlerine mensup kardeşlerimiz, vatandaşlarımız var. Cenab-ı Hak`tan onlara rahmet diliyoruz, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Gazilerimize de en kısa zamanda şifalar niyaz ediyoruz." 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ