TEKİRDAĞ BAŞSAVCI VEKİLİ BAŞSAVCI OLDU

TEKİRDAĞ BAŞSAVCI VEKİLİ BAŞSAVCI OLDU

HSK`nın kararnamesi ile değişen 18 ilin Cumhuriyet Başsavcısı arasında Tekirdağ`da yer aldı. Tekirdağ Başsavcısı Gaziosmanpaşa`ya giderken, Başsavcı Vekili de Başsavcı oldu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 2020 yaz kararnamesi açıklandı. Kararname ile 4 bin 626 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Aralarında Tekirdağ`ın da olduğu kararnamede 18 ilin başsavcısı değişti.

18 İLİN BAŞSAVCISI DEĞİŞTİ

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, 2020 adli ve idari yargı ana kararnamesini tamamladı. Kararname ile 4 bin 161?i adli 465?i idari toplam 4 bin 626 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Tekirdağ, Adana, Manisa, Mardin, Aksaray, Gaziantep, Bolu, Kırşehir, Siirt, Bartın, Ardahan, Bingöl, Şırnak, Tokat, Bitlis, Artvin, Niğde ve Gümüşhane başsavcıları değişti. Ankara, İzmir ve İstabul?a başsavcı vekili ile hakim ve savcı takviyesi yapıldı.

TEKİRDAĞ CUMHURİYET BAŞSAVCISI

Kararname ile Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcıvekilliği`ne getirilirken, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Soner gül de Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı oldu.

 



Anahtar Kelimeler: