Gündem

Gündem Haberleri

TEKİRDAĞ`DA 24 KASIM KUTLAMALARI

TEKİRDAĞ`DA 24 KASIM KUTLAMALARI

Tekirdağ`da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Tarihi valilik binası önündeki törenin ardından Vali Yardımcısı Ali Dursun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu`da düzenlenen törenlere de katıldı...

Tarihi valilik binası önündeki Atatürk Anıtı`na çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla devam etti.

Törene AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Sülmanpaşa Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla ve kurum müdürleri katıldı. Tekirdağ`da İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Vali Yardımcısı Ali Dursun Süleymanpaşa ve Çorlu`da düzenlenen törenlere de katıldılar.

İlk olarak  Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunma töreni düzenlendi. Buradaki törene  Süleymanpaşa Otogar mevkiinde bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Süleymanpaşa ilçesindeki çelenk sunma etkinliklerine Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

ÇORLU`DAKİ TÖRENLERE KATILDILAR

Süleymanpaşa ilçesindeki etkinliklerin ardından protokol Çorlu`ya geçerek buradaki İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen programa katıldı. Çorlu Kültür Merkezi`ndeki etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın okunması ile başladı. Daha sonra protokol üyeleri günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Etkinlikte ayrıca il genelinde gerçekleştirilen anı, fotoğraf, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğretmen, öğrenci ve velilerin ödül töreni gerçekleştirildi. Yeni atanan öğretmenlerin de yemin töreninin gerçekleştirildiği programda, Cemile Yeşil Anadolu Lisesi`nin hazırladığı oratoryo gösterisi yapıldı. Programda son olarak Tekirdağ`da görev yapan öğretmenlerin eğitim konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

FİDAN DİKTİLER

Çorlu Kültür Merkezi`ndeki programa Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Vali Yardımcısı Ali Dursun, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Daha sonra protokol üyeleri Çorlu Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Öğretmenler Hatıra Ormanı`nın açılışına katıldı. Etkinlikte protokol üyeleri hatıra ormanına fidan diktiler.

 



Anahtar Kelimeler:

VARTOLULAR ÇERKEZKÖY DERNEK KURDU

PLATONİK AŞIĞIN ÖLDÜRDÜĞÜ FATMA TOPRAĞA VERİLDİ

BİR HAFTADA 5 BİN 958 TON SICAK ASFALT ATILDI

MERİÇ-ERGENE HAVZASI HAVZA SU KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK CİNAYETİNDE ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ