Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

TEKİRDAĞ`DA 23 NİSAN ÇELENK SUNUMU

TEKİRDAĞ`DA 23 NİSAN ÇELENK SUNUMU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Tekirdağ`da Atatürk Anıtı`na İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin (TBMM) kuruluşunun 100. Yılı  ve 23 Nisan  Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ`da da kutlanıyor.

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe kuralları da gözetilerek  Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen törene Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü  Ersan Ulusan, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, bazı siyasi parti temsilcileri ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeli de katıldı.   

 Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk anıta konuldu ve törene katılanlar tarafından  saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tüm çocukların bayramını kutlayarak " Çocuklarımıza bu güzel bayramı armağan eden Ulu önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi  rahmet ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun" dedi.

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ