Gündem

Gündem Haberleri

KENDİ KURUMLARINI SOYUYORLAR!

KENDİ KURUMLARINI SOYUYORLAR!

Son dönemlerde kendi kurumunu `Soyan` memurların bir bir ortaya çıkması `kamuda neler oluyor?` sorusunu akla getirdi. Denetim mekanizmasının nasıl işlediği sorgulanırken, son soygun TEKPARK`ta...

Tekirdağ`da ilginç `Soygun`, `Vurgun`, `Dolandırıcılık` olayları yaşanıyor. Son dönemlerde kamu kurumlarında, kendi kurumunu dolandıranların çıkması, `Başka var mı?` sorusunu akla getirdi! Belediye, PTT, Adliye ve şimdi de Büyükşehir Belediyesi`nde patlak verdi!

ÖNCE ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ

Geçtiğimiz haziran ayında bizzat Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından hem de düzenlenen bir basın toplantısıyla kurumun kendi memurları, çalışanları tarafından bir takım müteahhitlerle birlikte dolandırıldığı, ruhsat paralarının buharlaştırıldığı açıklanmıştı. Çerkezköy Belediyesi`nde yaşanan dolandırıcılık, henüz savcılık tarafından iddianameye dökülmemişken, art arda çeşitli kurumlarda da içerden soyulduğu ortaya çıktı.

PTT`DE PATLAK VERDİ

Çerkezköy Belediyesi`nin ardından yine Çerkezköy`de ancak bu kez PTT`de bir `Soygun` patlak verdi. PTT Çerkezköy Şubesi`nin nisan ayında istifa eden bir memuru tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı. Müfettiş soruşturmasında şüpheli ve olayın boyutları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

ADLİYE...

Yine geçtiğimiz günlerde Çerkezköy`de 4  adliye çalışanı, rüşvet karşılığında denetimli serbestlik kapsamında görevlendirilen hükümlüleri mesaiye gelmiş gösterilerek işlem yaptığı ve adli kontrolle salıverilenlerin yerine de yine rüşvet karşılığı imza attığı ortaya çıktı. Bu şahısların bir de Çerkezköy Adliyesi`nin klima gibi demirbaşlarını çalıp sattıkları ortaya çıkmıştı. Adliye`de soruşturma sonrası şüpheliler tutuklandı.

BU KEZ TEKPARK

Son olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi`nin kurumu olan TEKPARK`ta mazot hırsızlığı yapıldığı ortaya çıktı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TEKPARK?ın Çorlu şehir içi otobüslerinde çalışanlar tarafından yaklaşık 700 tonluk bir vurgun yapıldığını söyledi. Olayla ilgili belediye müfettişinin 700 tonluk bir vurgun olduğunu belirlediğini açıklayan Başkan Albayrak, olayın savcılığa intikal ettirildiğini söyledi.



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR