SEÇİM ÖNCESİ MOBİL UYGULAMA ŞAŞIRTTI

SEÇİM ÖNCESİ MOBİL UYGULAMA ŞAŞIRTTI

Tekpark Ulaşım A.Ş`e engelli, yaşlı ve öğrencilere yönelik verilen toplu ulaşım kartlarını yarın ilk kez `Mobil` araçla dağıtacak. Seçim öncesi başlayan uygulama kafaları karıştırdı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekpark Ulaşım A.Ş`nin mobil kart basın aracı ile hizmet vereceği duyuruldu.

Bugün Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşlara gönderilen cep telefonu mesajında, "28.03.2019 Perşembe günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekpark Ulaşım AŞ Mobil Kart Basım aracı, Çerkezköy Belediye Meydanı`nda 09.00-12.30 saatleri arasında  akıllı kart basımı, vizeleme, engelli, yaşlı öğrenci kart işlemleri ve anında kart basımı yapılacaktır. Gerekli evraklar : kimlik, öğrenci-öğretmen belgesi , 1 adet fotoğraf, engelli raporu gereklidir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekpark Ulaşım."duyurusuna yer verildi.

BUGÜNE KADAR YAPILMADI

Bugüne kadar mobil hizmet vermeyen Tekpark, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilk kez bu hizmeti başlatırken, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, "Biz araçlara binemedikten sonra mobil hizmet verilse ne olur? Kartı çıkarmak sorun değil, sorun bizi araçlara almıyorlar. 5 senedir bu sorunu çözmediler. Tekerlekli sandalyedeki arkadaşımızın yüzüne bunu söylüyorlar. Kartı versen ne olur? Göz boyamanın bir anlamı yok. Tekerlekli arabalar araçlara alınmıyor. Bebek arabaları da arabalara alınmıyor. Bırakın engellileri. TESKİ Hizmet Binası`nda bir hafta içinde zaten alınıyordu. Evimize servis yapsan ne olur? Çok bir önemi yok."ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

FABRİKA YANGINI YENİDEN ALEVLENDİ: ALEVLER METRELERCE YÜKSELDİ

ÇERKEZKÖY'DE FABRİKA YANGINI ÜÇ SAATTİR SÜRÜYOR

İKİ FABRİKA ÇALIŞANI HASTANELİK OLDU

KAPAKLI'DA EKİM AYI MECLİS TOPLANTISININ İLK OTURUMU YAPILDI

ZABITA EKİPLERİNDEN MARKET DENETİMİ