Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

MAŞALLAH!

MAŞALLAH!

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, `maşallah` diyerek Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi ve Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi`nin Teknofest Tübitak 2021`deki yeni başarılarını açıkladı.

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi ve Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TEKNOFEST TÜBİTAK 2021?e damga vurdular. Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, döner kanat kategorisinde Sirius takımı, sabit kanat kategorisinde Polaris ve Vega takımları ile kavramsal tasarım raporu aşamasına başarıyla geçti. İHA yarışmasında Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 3 takım ile mücadele ediyor.

TEKNOFEST TÜBİTAK 2021 liseler arası insansız hava araçları yarışmasında, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sabit kanat kategorisinde Gökdoğan takımı kavramsal tasarım raporu aşamasını başarıyla geçti.

HER İKİ OKULUMUZU, EKİPLERİ TEBRİK EDİYORUM

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümü, okulların bu başarısını sosyal medya hesabından duyururken, `Maşallah` diyerek şunları yazdı:

"TEKNOFEST TÜBİTAK 2021 liseler arası insansız hava araçları yarışmasında, okulumuz Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, döner kanat kategorisinde Sirius Takımı, sabit kanat kategorisinde Polaris ve Vega takımları kavramsal tasarım raporu aşamasına başarıyla geçmiştir. İHA yarışmasında Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi olarak 3 takım ile mücadeleye devam ediyor. Tüm Ekibe Tebrikler. TEKNOFEST TÜBİTAK 2021 liseler arası insansız hava araçları yarışmasında, okulumuz Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sabit kanat kategorisinde Gökdoğan Takımı kavramsal tasarım raporu aşamasını başarıyla geçmiştir. Her iki okulumuzu, ekipleri tebrik ediyorum."

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ