YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan yatırım protokolü imza törenin ardından Tekirdağ heyetini TBMM`de misafir eden Başkan Mustafa Şentop, hemşerilerine yapılacak yatırımların takipçisi olacağı sözünü verdi.

AK Parti?den Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak spor tesisi yatırımları için Ankara`ya giden Tekirdağ Heyeti`ni Meclis`te ağırladı. TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ`a yapılacak 107 Milyon TL`lik yatırımların bir an önce yapılıp tamamlanması için de takipçi olma sözü verdi.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP`U DA ZİYARET ETTİLER

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Tekirdağ?a yapılacak yatırımların protokolü için önceki gün Ankara?da bulunan Heyet, Bakan Muharrem Kasapoğlu`nun da katıldığı törenin ardından TBMM`ye geçerek hemşerileri olan Başkan Mustafa Şentop`u ziyaret etti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ağırladığı heyet arasında Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, , Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan,  Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel ve AK Parti`nin Tekirdağ`daki diğer ilçe başkanları ve parti il yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları yer aldı. Trakya Flaş Haber Gazetesi`nden Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`de, Ankara Heyeti ile Şentop`u ziyaret eden gazeteciler arasında yer aldı.

YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Ziyaret sırasında TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ`dan giden Heyet ile Meclis Salonu`nda tek tek tokalaştıktan sonra bir süre sohbet etti. Meclis hakkında Tekirdağ heyetine bilgiler veren Başkan Şentop, meclisi günde ortalama 5 bin kişinin ziyaret ettiğini, bu sayının Salı günleri 20-25 bin bazen 30 bine kadar çıktığını belirtti. TBMM Personeli`ne talimat vererek, Tekirdağ Heyeti`ne TBMM Genel Kurulu`nu ve 15 Temmuz Gecesi bombalanan bölümlerin gösterilmesi talimatını veren Başkan Şentop, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak yatırımlarında takipçisi olacağını söyledi.

ÖNCE BİR YAPILSIN!

Heyetteki Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cünyet Yüksel`in yatırımlar için teşekkür ettiği Başkan Şentop`a Spor Bakanı Murarrem Kasapoğlu ile arasında geçen bir konuşmayı anlatarak, "Bakanımızla konuştuğumuzda 81 vilayet içerisinde Tekirdağ`ın Spor Bakanlığından yatırım alan iller arasında son sırada yer aldığını söylemişti. Ama bu yatırımlarla birlikte ilk üç arasına gireceğini söyledi."dedi. Bunun üzerine Başkan Şentop, "Önce bir yapılsın." karşılığı verirken, "Bu yatırımlar güzel ancak takipçisi de olmamız lazım. "karşılığını verdi.
Tekirdağ Heyeti`nin ziyareti daha sonra TBMM Başkanı Şentop ile çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Heyet daha sonra TBMM Genel Kurulu`nu gezdi.



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU