ŞENTOP`TAN BAYRAM FOTOĞRAFLARI

ŞENTOP`TAN BAYRAM FOTOĞRAFLARI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kurban Bayramı`nın ilk gününü Tekirdağ`da geçirirken, bir dizi ziyarette bulunarak vatandaşlarla bayramlaştı. Şentop, Huzurevi`nde yaşlılarla bir araya gelirken, daha sonra şehit ailesi ile emniyet ve jandarma da personel ile

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kurban Bayramı`nı Tekirdağ`da geçirdi. Bayramın ilk gününde Tekirdağ`da düzenlenen protokol ile vatandaş arasındaki bayramlaşmaya katılan TBMM Başkanı Şentop, ikinci gününde ise  bir dizi ziyaretler yaptı.

HUZUREVİ`NDE YAŞLILARLA BİRARAYA GELDİ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kurban Bayramı`nın ikinci gününde Tekirdağ sahilinde vatandaşlarla biraraya geldi. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile porotokolün de eşlik ettiği TBMM Başkanı Şentop, vatandaşların bayramını kutladı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop daha sonra ilk bayram ziyaretini Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi`ne yaptı. Huzurevi`nde yaşlı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şentop, Kurban Bayramları`nı kutladı. Yaşlılarla sohbet eden Şentop, sorunları olup olmadığını sorarak dertlerini dinledi.

JANDARMA VE EMNİYET İLE BAYRAMLAŞTI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kurban Bayramı`nın ikinci gününde güvenlik güçleriyle de bayramlaştı. İlk olarak Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı`na giden TBMM Başkanı Şentop, burada askerlerin Kurban Bayramı`nı kutladı. Şentop, daha sonra Tekirdağ Polisevi`nde emniyet mensuplarıyla bir araya geldi.  İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın`ın kapıda karşıladığı Şentop, burada polislerle bayramlaştı.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Kurban Bayramı`nı memleketinde hemşerileriyle geçiren TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Polisevi`ndeki bayramlaşmadan sonra Tekirdağlı şehitlerden Jandarma Uzman Çavuş Turgut Kurtçu`nun ailesini ziyaret etti. 23 Nisan 2017 tarihinde Şırnak`ta şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kurtçu`ya Allah`tan rahmet dileyen TBMM Başkanı Şentop, ailesine bir kez daha başsağlığı dileğinde bulunarak Kurban Bayramları`nı tebrik etti.

FUTBOL SAHASININ AÇILIŞINI YAPTI

Şentop Bayram`da yaptığı ziyaretlerin yanı sıra bir de açılış gerçekleştirdi. Tekirdağ?ın Bıyıkali Mahallesi?nde futbol sahasının açılışını yapan Mustafa Şentop, formasını giyip gençlerle bir süre top oynadı.  



Anahtar Kelimeler: