Gündem

Gündem Haberleri

EVİNE GİDEMEYEN SAĞLIKÇI!

EVİNE GİDEMEYEN SAĞLIKÇI!

Bir dönem Tekirdağ Çerkezköy`de görev yapan Dr. Tahsin Kaaslan, Korona Virüs salgının yaşandığı günlerde olağanüstü mücadele verirken, görev sonrasında evine yürüyerek dönmek zorunda kalınca bakın nasıl isyan etti!

Sağlık çalışanlarına çok büyük görevlerin düştüğü ve bugünlerde kıymetlerin iki katına çıkmasına rağmen sokağa çıkma yasağının olduğu günde görevi tamamlayan Uzman Dr. Tahsin Karaarslan, sokakta kaldı. Sağlık Bakanlığı  ve 155 gibi birçok yerden evine dönmek için yardım isteyen Kaaraslan, telefondan "Sizin için yapacağımız bir şey yok" cevabını alınca şok yaşadı. Dr. Karaarslan,  sosyal medya hesabından bu duruma isyan etti.

Geçtiğimiz yıllarda Tekirdağ Çerkezköy`de görev yapan İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde görevli Dahiliye Uzmanı Dr. Tahsin Karaarslan, `Sokağa çıkma yasağı`nın ikinci gününde sokakta kaldı! Pazar sabahı hastanedeki görevini tamamlayan Dr. Karaarslan, evine dönmek için saatlerce araç aradı. Toplu Ulaşım araçlarının sınırlı sayı ve saatlerde çalıştığı günde Sağlık Bakanlığı ve 155 Polis İmdat hattından evine gitmek için yardım isteyen ancak karşılık bulamayan Dr. Karaarslan, Bahçeşehir dolaylarında bir taraftan yürüdü diğer yandan cep telefonuyla başına gelenleri anlattı. Çerktiği görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak sitem eden doktor Karaarslan, "Evine gidemeyen sağlıkçı" notuyla paylaştığı görüntülerde  yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Günaydın herkese. Şu anda hastaneden çıktım. 1 saat evvel. Eve gitmeye çalışıyorum. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nden. Buraya kadar geldim aktara aktara. Burada son otobüs durmadı beni pas geçti. 153`ü aradım bilgi verdim sadece tutanak tuttular. 155`i aradım iki kez dedikleri şu; bizim yapacağımız bir şey yok.  Onu da bırakın sokağa çıkma yasağı var ve ben dışarıdayım. İki tane polis aracı geçiyor durup da; siz burada ne arıyorsunuz diyen yok. Bu iki araca el etmeme rağmen durmayıp geçtiler. Tekrar 155`i aradım. Derdimi anlattım. Gitmem lazım dedim. Bizim yapacağımız bir şey yok dediler. Arkasından sağlık bakanlığını aradım çıkan sağlık personeline derdimi anlattım. Bizim bu konuda yapacağımız bir şey yok dediler. Ben de şu anda kendi imkanlarımla dağ bayır yürüyerek eve gitmeye çalışıyorum. Şu anda bir tepe, E-5`e inmeye çalışıyorum. İşte sağlık çalışanına verilen önem bu kadar. Gördüğünüz gibi hepinize teşekkür ederim. Ben 24 saat size hizmet ettim ama siz bir 10 dakika beni dinleyemediniz. Sağ olun, hepinize teşekkür ederim."

 

İŞTE UZMAN DOKTOR TAHSİN KARAARSLAN`IN PAYLAŞIMI

 



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR