Gündem

Gündem Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın yerel esnaftan alışveriş çağrısı var...

Trakya Flaş Haber Gazetesi 108. sayısı her zamanki gününde çıktı. Bu haftaki sayımızın birinci sayfasında önemli haberler de yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 108. sayısı yine dopdolu! Manşetimizde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Belediye Başkanı Vahap Akay`ın `Yerel esnaftan alışveriş yapın` çağrısı var. Esnaf Odası Başkanı Bozdağ, pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnaftan alışveriş yapılması çağrısı yaparken, "entübe olan esnaf can çekişirken işleri yüzde 200 artan büyük marketlerin iştahı da artmış olacak ki kontrolsüz olarak fiyat artışı da yapıyorlar" şeklinde açıklamalarda bulunarak vatandaşı yerel esnaftan alışverişe davet etti. Detayları gazetenizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı yeni yazısıyla her zamanki köşesinde... Selma Vazo`nun da yeni röportajı okurlarımızla buluştu.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde.



Anahtar Kelimeler:

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ