BASIN BAYRAMINDA YALNIZ BIRAKMADILAR

BASIN BAYRAMINDA YALNIZ BIRAKMADILAR

Çerkezköy`de faaliyetlerini sürdüren Sönmez Belgelendirme kurmayları Basın Bayramı`nda Trakya Flaş Haber`i yalnız bırakmadı...

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı`nda Trakya Flaş Haber Ailesi`ni kutlayanlar arasında Çerkezköy`de özel eğitimler veren Sönmez Belgelendirme işletmesi de yer aldı. Kurumun Genel Müdürü Özgür Sönmez, Personel Belgelendirme Müdürü Barış Sönmez ve Pazarlama Müdürü Cihan Pektaş gazetemize gelerek Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez nezdinde Trakya Flaş Haber Ailesi`nin BasınBayramı`nı kutladı.

Çerkezköy`de 2016 yılından buyana faaliyetlerini sürdüren çeşitli kurumlara personel desteğinde eğitim hizmetleri veren Sönmez Belgelendirme Genel Müdürü Özgür Sönmez, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı`nı kutladığı Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`e bir de çiçek hediye etti. Özel günlerde hatırlanmanın ayrı bir keyfi olduğunu belirten Genel Yayın Yönetmenimiz Albez, Barış Sönmez ve beraberindeki Sönmez Belgelendirme Personel Müdürü Barış Sönmez ve Pazarlama Müdürü Cahan Pektaş`a nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM