Gündem

Gündem Haberleri

ALBAYRAK`TAN SU FATURASI DUYURUSU

ALBAYRAK`TAN SU FATURASI DUYURUSU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak imzasıyla TESKİ tarafından yapılan duyuruda korona virüs tedbirleri kapsamında su sayaçlarının okunması yapılmayacağı belirtilerek, bu dönemde son dönem faturalar dikkate alınarak konutlarda yüzde 80 ora

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ`nin su sayaç okuma ve ihbarname dağıtım işlerinin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu. TESKİ tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak imzasıyla duyurulan açıklamada, nisan ayından itibaren konutlarda son faturanın yüzde 80`i, işyerlerinde ise yüzde 50`si oranında faturalandırma yapılacağı bildirildi.

Açıklamada şunlara yer verildi, ?Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından toplum sağlığına olumsuz etkileri olabileceği değerlendirildiğinden sayaç okuma ve ihbarname dağıtım işleri geçici olarak durdurulmuştur. Buna göre tüm konut aboneleri için nisan ayından itibaren son dönem faturalarının yüzde 80?i oranında geçici faturalandırma yapılacaktır. İşyeri aboneliklerinde nisan ayından itibaren son dönem faturalarının yüzde 50?si oranında geçici faturalandırma yapılacaktır. Yaşanan olağanüstü dönem sona erdiğinde, tüm abonelerde normal faturalandırma yapılacaktır ve bu dönemde yapılan geçici faturalandırılmış miktarlar toplam miktardan mahsuplaştırılacaktır." ifadelerine yer verildi.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR