YILIN İLK BEBEĞİ SURİYELİ KASIM!

YILIN İLK BEBEĞİ SURİYELİ KASIM!

Tekirdağ`da 2019`un ilk bebeği Çerkezköy Devlet Hastanesi`nde gece saat 01.25`te dünyaya gelen Suriyeli Kasım oldu.

Tekirdağ`da yılın ilk bebeği Çerkezköy ilçesinde saat 01.25`te dünyaya gelen Suriyeli Kasım oldu. Çerkezköy Devlet Hastanesi`nde `nde gerçekleşen doğumla 2019`un ilk bebeği Suriyeli anne Meysa Dağır ve Abdülselam Harp çiftinin Kasım isimli oğlu 01.25`te dünyaya gözlerini açtı. Anne Meysa Dağır, 2019`daki beklentisini Suriye`deki savaşın durması olarak belirtti.

2019`DAN SAVAŞIN DURMASINI DİLEDİ
2015 yılında Suriye`de meydana gelen savaş sonrası kızı Bisan ve oğlu Ayat`la birlikte Tekirdağ`ın Çerkezköy ilçesi Kızılpınar Mahallesi`ne gelen Meysa Dağır ve Abdülselam Harp çiftinin `Kasım` ismini koydukları oğulları 2019 yılının ilk bebeği oldu. Sezaryenle gerçekleşen doğum sonrasında sağlıklı bir bebek dünyaya getiren Anne Dağır 2019`dan beklentisini "Tüm insanlık için mutluluk ve huzur diliyorum. ve Suriye`deki savaşın bir an önce durmasını istiyorum. Allah`tan tek isteğim budur" diye açıkladı.
Doğum sonrası Suriyeli çifti ziyaret eden hastanenin başhekimi Yard. Doç. Dr. Fergan Genç de, "Doktorumuz Savaş Özgür Ağlamış`ın yapmış olduğu başarılı operasyon sonrasında bebeğimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Ailemizi tebrik ediyorum. Sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum" dedi.



Anahtar Kelimeler: