CÜNEYT YÜKSEL`DEN NOKTA ATIŞI KORONA MÜCADELESİ

CÜNEYT YÜKSEL`DEN NOKTA  ATIŞI KORONA MÜCADELESİ

Korona virüsüne karşı dört bir koldan çalışma sürdüren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediyenin kademe birimiyle birlikte nokta atışı işler çıkartıyor. Yüksel şimdi de `Steril sedye` üretti...

Dünyayı kasıp kavukan Korona Virüsü`ne (Covid 19) karşı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 4 bir koldan mücadele sürdürüyor. Bir taraftan dezenfektan diğer yandan belediyenin rutin işlerini yürütürken, bir başka tarafta ise ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyor ve yeni icatlarıyla sağlık çalışanlarına korona virüs mücadelesinde destek oluyor.

ATEŞ ÖLÇÜM KABİNİ YAPMIŞTI

İlk günlerde dezenfektan çalışmalarına start veren, salgın hastalığa karşı temizlik mücadelesi başlatan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, zaman ilerledikçe yelpazeyi genişletti. Yüksel, sağlık personeline salgından korunması için katkı sağlayacak `Ateş ölçüm kabini` üretirken bunlar birkaç gündür Tekirdağ genelindeki hastanelere dağıtılarak kullanıma başladı.

ŞİMDİ DE STERİL SEDYELER ÜRETTİ

Yüksel, bugün son çalışmasını kamuoyu ile paylaştı. Başkan Yüksel, yine belediyenin kademe servisinde `Steril sedye` üretmeye başladı. Sağlık personeli özellikle korona virüs hastalarını bu sedyelerle taşıyarak, temas etmeden hizmet vermiş olacak. Yüksel, bütün bu çalışmaları yürütürken, belediyenin rutin hizmetlerini de üç haftadır aksatmıyor. Yüzlerce metrekare, kaldım ve yol onarım ve yapım çalışması gerçekleştirdi.



Anahtar Kelimeler:

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK