KAPAKLI BELEDİYESİ ÜSTYAPI VE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

KAPAKLI BELEDİYESİ ÜSTYAPI VE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kapaklı Belediyesi ekipleri, üstyapı ve altyapı konusunda sorunsuz bir Kapaklı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kapaklı Belediyesi ekipleri, üstyapı ve altyapı konusunda sorunsuz bir Kapaklı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin muhtelif noktalarında yağmur suyu hattı, kilit taş yol yapımı, kaldırım ve beton yol bakım onarım çalışmaları sürdürülüyor.

YAĞMUR SUYU HATTI YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Fatih Mahallesi Karaevli Sokak ve 48. Sokak, Bahçelievler Mahallesi Beyazıt Caddesi ve Pınarça Mahallesi?nde aşırı yağışlarda meydana gelebilecek su baskını ve taşkın sorunlarını kalıcı olarak önlemek amacıyla yağmur suyu hattı yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

YOLLAR KİLİT TAŞ İLE KAPLANIYOR

Muhtelif noktalarda süren yağmur suyu hattı yapım çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak, yolları güzel ve güvenli hale getirmek amacıyla başlatılan üstyapı çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Bahçelievler Mahallesi Yaşam Sokak, Karaağaç Mahallesi Büyük Gazi Osman Paşa Caddesi ve bağlık sokaklar ile Kazım Karabekir Mahallesi Öncü Caddesi ve bağlı sokaklar da yollar kilit taş ile kaplanıyor.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, altyapı ve üstyapıda sorunsuz bir Kapaklı için yoğun bir gayretle çalıştıklarını belirterek, ?Kentimizin birçok noktasında yağmur suyu hattı yapımı gerçekleştiriyoruz. Yine özellikle Pınarça ve Karaağaç bölgemizde devam eden kilit taş yol yapım çalışmalarımızla yazın toz, kışın çamurlu olan yollar güzel bir görünüme kavuşturularak, sürücüler ve vatandaşlar için konforlu hale getiriliyor. Kaldırım ve bordür çalışmaları ile güvenli yaya ulaşımı sağlanıyor. Ayrıca ekiplerimiz, kaldırım ve yol bakım onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Havaların güzelleşmesiyle birlikte yakında sıcak asfalt çalışmalarımız da başlayacak.? dedi.

 



Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ