HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

62. SAYIMIZ ÇIKTI!

62. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, bugün çıktı. Her zamanki gibi cuma günü yayımlanan yeni sayımızın manşeti, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın partisi içerisindeki son durumunu gösteren en ilginç istatistik!

Trakya Flaş Haber Gazetesi 62. sayısı bugün çıktı. Yeni sayımızın manşetinde reklamı icraatlerinin önünde giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay var...

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 62. sayısında yine dopdolu! Manşetimizde geçen hafta gerçekleşen CHP Tekirdağ İl Kongresi`nde Kurultay Delegesi seçilen 14 kişiden biri olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve aldığı oy sayısı. Trakya Flaş Haber, ilginç bir istatistik sayılabilecek durumu gözler önüne seriyor.

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla okurlarımızla buluşmaya devam ediyor. Küçük yazarlarımız Eylül Özbey ve Edanur Bursalı`nın son yazıları Trakya Flaş Haber ve web sitemizde. Bu hafta spor yazarımız Alkan Kuru, şehitlerimizin olduğu haftada spor müsabakalarının ertelenmemesini çok haklı bir yazıyla eleştiriyor.  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, yeni haftada yeni yazılarıyla okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde...

 

 



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI