HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, Çerkezköy`de Atatürk ve Öztrak Caddeleri`nin çehresini değiştirecek, içme suyu şehir şebeke hattının değiştirilmesi için başlatılan çalışmalar var.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 124. sayısı bu haftada her zamanki gününde yayımlandı. Bu haftaki sayımızın manşetinde ise Çerkezköy`de üç ayrı projenin hayata geçirileceği çalışmaların başlaması yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 124. sayısı yine dopdolu! Bu hafta manşetimizde Çerkezköy`de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi`nin ortaklaşa gerçekleştireceği üç ayrı çalışma, projenin haberi yer aldı. Çalışmaların en önemlisi ise `Büyük kazı` olarak manşete ismi verilen Atatürk ve Öztrak Caddesi`ni kapsayan içme suyu şehir şebeke hattının değiştirilmesini kapsıyor... Detayları gazetenizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı her zamanki gibi köşesinde okurlarımızla buluştu. Selma Vazo bu hafta pandemi nedeniyle üçüncü kez röportajına ara verdi.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit  Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI