HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, bir yılı aşkın süreden beri dünyayı etkisi altına alan pandemiyle ilgili İl Pandemi Kurulu`nca açıklanan son kararlar yer aldı...

Trakya Flaş Haber Gazetesi 121. sayısı her zamanki gününde çıktı. Bu haftaki sayımızın manşetinde  bir yılı aşkın süredir dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Kovid19 salgını (Pandemi) bir kez daha yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 121. sayısı yine dopdolu! Gazetemizin manşetinde zaman zaman yer bulan kovid19 salgını (Pandemi) bir kez daha yer aldı. Pandemiyle ilgili 17 günlük `Tam kapanma` tedbirleri kapsamında son bir kararla muafiyet getirilen `Pazar yerleri genelgesi` Trakya Flaş Haber`de bu hafta manşette yer aldı. Detayları gazetenizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı her zamanki gibi köşesinde okurlarımızla buluştu.  Selma Vazo`da yeni röportajı ile okurlarımızla buluştu.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit  Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI