HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

54. SAYI ÇIKTI

54. SAYI ÇIKTI

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, bugün çıktı. Her zamanki gibi cuma günü çıkan yeni sayımızın manşeti, Çerkezköy ve Kapaklı`da FETÖ`cü diye insanları yaftalayanların asıl FETÖ/PDY`yenin örgütlerine üye olduğu ortaya çıktı!

Trakya Flaş Haber Gazetesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nde çıkardığı sayısıyla, gazetecilik adına iftira atanların gerçek yüzünü ortaya koydu. 54. baskımızda birinci sayfamız tek bir haberle kaplanırken, detayları hem gazetenizde hem de web sitemizde okuyabilirsiniz.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 54. sayısında yeni köşe yazılarıyla okurlarıyla buluşmaya devam etti. Eğitimci yazarımız Mehmet Demirbaş, bu hafta da yazısına ara verdi ancak küçük yazarlarımız hiç sektörmeden yeni yazılarıyla okurlarımızla buluşmaya devam ediyor. Eylül Özbey ve Edanur Bursalı, ilginç konuları ele aldı. Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, manşet haberle ilgili önemli bir köşe kaleme aldı. Okumanızı tavsiye ediyoruz!

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber artık tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...

 

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI