HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, TREDAŞ`ın hukuk bürosu aracılığıyla eski abonelerine yaşattığı çileye bir örnek var.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 115. sayısı her zamanki gününde çıktı. Bu haftaki sayımızın manşetinde  Çerkezköy`de bir vatandaşın TREDAŞ`ın alacaklarını tahsil eden hukuk bürosuyla yaşadıkları yer alıyor.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 115. sayısı yine dopdolu! Çerkezköy`de bir vatandaş 2014 yılında kapattığı işyerinin elektrik aboneliğini sonlandırdı. Aradan geçen 6 yılın ardından bir hukuk bürosu vatandaşa aboneliğini sonlandırdığı günden sonraki süre içinde 5 aylık döneme ait borç çıkardı. Vatandaş elindeki `Borcu Yok` yazısını gösterdi, ancak aylarca taciz ve tehdit sona ermedi...  Detayları gazetenizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı bu haftada yeni yazısıyla karşınızda.  Selma Vazo`da yeni röportajı ile her zamanki sayfasında okurlarımızla buluştu.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit  Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI