90. SAYIMIZ ÇIKTI!

90. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, bugün çıktı. Yeni sayımızın manşetinde 15 aydır Çerkezköy kamuoyunun gündemindeki, ruhsat dolandırıcılığının kilit ismi Erkan Koçer`in teslim olması yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 90. sayısı her zamanki gibi cuma günü çıktı. Yeni sayımızın manşetinde Çerkezköy Belediyesi`nde yaşanan ruhsat dolandırıcılığındaki kilit isim Erkan Koçer`in teslim olması oldu.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 90. sayısında yine dopdolu! Bu haftaki manşetimiz  Çerkezköy Belediyesi`nin İmar ve İskan işleri ile Emlak ve Tahakkuk servislerini kapsayan ruhsat dolandırıcılığı olayındaki kilit isim Erkan Koçer`in teslim olması oldu. Koçer, geçen yıl haziran ayında patlayan olayın ardından kayıplara karışmıştı. Koçer, Diyarbakır`da savcılığa giderek teslim oldu. Detaylar haberimizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla okurlarımızla buluşmaya devam ediyor. Yazarlarımızdan Eylül Özbey ve Edanur Bursalı yeni yazılarıyla okurlarımızla buluşurken spor yazarımız Alkan Kuru bu sayımızda da köşesine pandemi koşulları nedeniyle ara verdi.  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, yeni haftada yeni yazılarıyla okurlarıyla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde...

 

 



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM