70. SAYIMIZ ÇIKTI!

70. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, bugün çıktı. Yeni sayımızda korona virüslü günlerde yaşanan son gelişmeler yer alıyor.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 70. sayısı her zamanki gibi cuma günü çıktı. Yeni sayımızın manşetinde Korona Virüs tedbirlerine rağmen Çerkezköy`de bazı vatandaşların kurallara uymayarak, toplu halde kumar oynamaları damgasını vurdu. Çerkezköy Polisi, yaptığı baskınla 12 kişiyi gözaltına aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 70. sayısında yine dopdolu! Bu haftaki manşetimiz, dünyayı kasıp kavuran Korona Virüs (Covid 19) salgını konusunda yapılan tüm uyarılara rağmen, yasa dışı kumar oynayan bazı vatandaşlara yönelik yapılan polis operasyonundan oluştu. Polis ekipleri 12 kişiyi gözaltına alırken 50 bin TL`ye yakın da bir para cezası uyguladı.

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla okurlarımızla buluşmaya devam ediyor. Trakya Flaş Haber`in yazarlarından Eylül Özbey ve Edanur Bursalı`nın son yazıları gazetenizde. Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, yeni haftada yeni yazısıyla okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde...



Anahtar Kelimeler:

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR

MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ