HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

TRAKYA FLAŞ HABER`İN 31. SAYISI ÇIKTI

TRAKYA FLAŞ HABER`İN 31. SAYISI ÇIKTI

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı bugün çıktı. Haftanın manşetinde Çerkezköy Belediyesi`ndeki ruhsat dolandırıcılığının bir benzerinin yaşandığı iddia edilen PTT Şubesi var!

Trakya Flaş Haber Gazetesi, her zamanki gibi gündemdeki konuları sütunlarına taşıdığı yeni sayısını çıkardı. Yeni sayının gündemi Çerkezköy Belediyesi`nde yaşanan `Dolandırıcılık` olayının bir benzeri var.

Yeni sayısı bugün çıkan Trakya Flaş Haber`de bu kez PTT Çerkezköy Şubesi`nde yaşanan istifa eden veznedar olayı yer alıyor. Veznedar A.A.`nın istifa etmeden önce PTT`nin hesaplarıyla oynadığı ve 2.5 milyon TL gibi bir paranın olmadığı iddia ediliyor. Gazetemiz, bu sayısında gündeme PTT`deki olayı taşırken, Çerkezköy Belediyesi`nde yaşanan ruhsat dolandırıcılığı olayı ile ilgili de son durumlar hakkında bilgiler veriyor. Mutlaka Trakya Flaş Haber`in yeni sayısını okuyun!

Yine her zaman ki gibi bu haftada yeni köşe yazılarıyla Trakya Flaş Haber Gazetesi, okurlarıyla buluştu. 5 şasanılıs, farklı konularda yazmaya devam ediyor. Eğitimci yazarımız Mehmet Demirbaş, `Sıcak Yuvam` başlığı ile kaleme aldığı yazılara `izinli` olması nedeniyle geçen hafta yazamamıştı. Demirbaş, bu hafta Sıcak Yuvam 6 ile okurlarımızın karşısında. Minik Yazarımız Edanur Bursalı ve Eylül Özbey Trakya Flaş Haber Gazetesi`nde yeni yazılarıyla okurlarımızla buluştu. Bu arada bir başka yazarımız Ünal Fırat`ın bu haftaki konusu, Çerkezköy`de askeriyenin terk ettiği mesira alanı yer alıyor. Trakya Flaş Haber`in vazgeçilmezi Kara Kutu ise, her zaman ki gibi karanlıkta kalan olaylara ışık tutuyor.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...

 



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI