63. SAYIMIZ ÇIKTI!

63. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, bugün çıktı. Her zamanki gibi cuma günü yayımlanan yeni sayımızın manşeti, Çerkezköy Belediyesi`nin son meclis toplantısında gündeme oturan personel alımı oldu.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 63. sayısı bugün çıktı. Yeni sayımızın manşetinde Çerkezköy Belediye Meclisi`nin mart ayı toplantısında gündeme gelen 44 kişilik personel alımı yer alıyor.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 63. sayısında yine dopdolu! Manşetimizde Çerkezköy Belediye Meclisi`nin son toplantısında AK Parti Grup Sözcüsü Adem İçli`nin gündeme taşıdığı 44 kişilik personel alımı oldu. İçli ile Belediye Başkanı Vahap Akay arasında tartışma konusu olan personel alımına mercek tuttuk.

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla okurlarımızla buluşmaya devam ediyor. Küçük yazarlarımız Eylül Özbey ve Edanur Bursalı`nın son yazıları Trakya Flaş Haber ve web sitemizde. Alkan Kuru, yine güzel bir spor yazısıyla okurlarımızla buluştu. Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, yeni haftada yeni yazılarla okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde...

 



Anahtar Kelimeler: