SONA KÖFTE VE DÖNER, `DÜNYA MUTFAĞI` HİZMETE GİRDİ...

SONA KÖFTE VE DÖNER, `DÜNYA MUTFAĞI` HİZMETE GİRDİ...

Döner ve köftenin başı çektiği sulu yemek çeşitleri, çorba ve kahvaltının yanı sıra dünya mutfağından örnekler artık Sona Köfte ve Döner Salonu`nda.

Çerkezköy`de 25 yıl hizmet sektöründe çalışan Orhan Özer, `Dünya mutfağı`ndan lezzetleri Sona Köfte ve Döner`de müşterilerine sunmaya başladı.

Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi`nde Adliye karşısına açtığı yeni işletmede bir birinden lezzetli 70 çeşit damak tadı ile hizmet veren Sona Köfte ve Döner,  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve DSP Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez ile çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete  girdi.

HAYIRLI OLSUN

Açılışa katılan Çerkezköy Belediye Başkanı  Vahap Akay,  "Bugün Fatih Mahallemiz`de Malkoçoğlu Caddesi`nde yeni işletmemizi Çerkezköyümüz`e kazandırıyor  olmanın,  açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İşletme sahibimize bol kazanç getirmesini diliyoruz. Ekonomimizin bu dar zamanında böylesine güzel bir yatırımı Çerkezköyümüz`le buluşturan kıymetli yatırımcımıza teşekkür ediyoruz. Bütün Çerkezköyümüz`e hayırlı olsun. Allah bol kazanç versin inşallah."dedi. Akay`ın konuşmasının ardından yeni işletmenin açılış kurdelası kesildi.

70 ÇEŞİT DAMAK TADIYLA HİZMETE AÇILDI

İşletme sahibi Orhan Özer, 25 yıldır hizmet sektöründe bulunduğunu belirterek, 12 yıl Çerkezköy`de büyük bir işletmenin genel müdürlüğünü yaptıktan sonra kendi işletmesi olan Sona Köfte ve Döner salonunu hizmete açtığını belirtti. 70 çeşit damak tadına hitap eden çeşitle müşterilerinin karşısına çıktıklarını belirten Özer, "Günde 6 çeşit sulu yemeğimiz var. Dört çeşit çorbamız. Döner ve köftede özellikle iddialıyız. Kahvaltı çeşitlerimiz var. Dünya mutfağının lezzetlerini burada müşterilerimize sunacağız. Tabii hastane ve adliye yakınında olduğumuz için özel menülerimizde olacak."dedi.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?