AK PARTİLİ GENÇLERDEN CAN DOSTLARA SICAK YUVA

AK PARTİLİ GENÇLERDEN CAN DOSTLARA SICAK YUVA

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol ve yönetimi sokak hayvanları için kendi elleriyle yuva yapıp mahallelere bıraktı. Akyol, kış ayları ve pandemi günlerinde sokak canları için farkındalık projesi gerçekleştirmek amacıyla `her maha

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları tarafından sokak hayvanlarına yönelik, seferberlik başlatıldı. AK Partili gençler, kış günü bir nebzede olsa sokak hayvanlarını ısıtacak yuva yaptı, bunları çeşitli noktalara bırakarak, kedi ve köpeklerin soğuktan korunmasını sağladı. Gençler, sokak hayvanlarının beslenmesini de unutmadı.

HER MAHALLEYE BİR YUVA BENDEN BİR YUVA SENDEN

AK Partili gençler sokak hayvanları için `Her mahalleye bir yuva benden` kampanyası başlattı. Bu kapsamda AK Partili gençler kendi yaptıkları yuvaları, mahallelere bırakmaya başladı. AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol, "Minik Dostlar Sıcak Yuvalar, projemiz kapsamında kış aylarının gelmesi ve özellikle pandemi döneminde yiyecek ve barınak bulmakta zorlanan sokak hayvanlarımız için Çerkezköy Gençlik Kolları olarak İlçe Başkanımız sayın Kamil Çetintaş, yönetim kurulumuz ve hayırseverlerin destekleri ile kullanılmayan palet, lastik gibi ürünleri değerlendirerek `her mahallemize bir yuva benden bir yuva senden` diyerek bir köpek ve bir kedi yuvası yaptık. Bugün itibariyle mahallelerimize yuvalarımızı bırakmaya başladık."dedi.

MAMA DESTEĞİNİ DE UNUTMADILAR

Sokak hayvanlarına yönelik yuva hazırlayan AK Partili gençler, beslenmelerini de unutmadı. Gençlik Kolları Başkanı Akyol, "Amacımız, savunmasız minik dostlarımıza sıcak bir yuva  ve karınlarını doyurabilecekleri bir kap yemek.  Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızı bu farkındalığa dahil ederek, yuva ve  mama  desteği vermelerini, onların yiyebileceği artan yemeklerini çöplere değil de mama kaplarına koymalarına teşvik etmek istiyoruz. Çünkü onlar bizim dilsiz canlarımız, Allah?ın sesiz kulları, bize ihtiyaçları var. O yüzden Havanın soğuk olduğu bu günler de böyle bir farkındalık projesi  yapmak istedik. Bize destek veren, verecek olan ,katkı sağlayan herekse teşekkür ediyoruz."diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI