O ŞİMDİ CANLARI BESLİYOR!

O ŞİMDİ CANLARI BESLİYOR!

Çerkezköy Belediyesi`nde geçen yıl haziran ayında patlayan dolandırıcılık olayının ardından Hayvan Barınağı`nda görevlendirilen Emlak ve İstimlak Müdürü Nevzat Kumru, koronavirüslü günlerde yalnız kalan sokak hayvanlarının umudu oldu!

Çerkezköy Belediyesi, Geçici Hayvan Barınağı`ndan sokak hayvanlarına `beslenme` eli uzatıldı. Koronavirüs nedeniyle sokaklarda yalnız kalan hayvanlara, önceden belirlenen noktalardaki mamamatikler her gün mama ile takviye edilerek, destek olunuyor.

MAMAMATİKLER TAKVİYE EDİLİYOR

Çerkezköy Belediyesi`nin kısa bir süre önce sokak hayvanları için hayata geçirdiği mamamatikler, şu günlerde günlük olarak takviye ediliyor.  Belediye`ye ait Geçici Hayvan Barınağı görevlileri halihazırdaki 6 noktadaki mamamatikleri sokak hayvanları için günlük olarak takviye ederken, ilçenin çeşitli noktalarında da ayrıca hayvanların beslenmesi için mama bırakılmasına devam ediliyor.  Sokak hayvanları için belirlenen noktalardaki mamamatiklerin zamanla artırılacağı öğrenildi.

HAYVAN BARINAĞINA GÖNDERİLMİŞTİ

Koronavirüs nedeniyle insanların evlere kapandığı Çerkezköy`de sokakta kalan hayvanlar şu günlerde gözlerini hayvan barınağından gelen mamalara dikmiş durumda.

Çerkezköy Belediyesi`nde uzun yıllar Emlak ve İstimlak Servisi`nde müdürlük 

görevi yürüten Nevzat Kumru, belediyede geçen yıl yaşanan dolandırıcılık olayının ardın

dan Geçici Hayvan Barınağı`nda görevlendirilmişti. Hayvan Barınağı`nın müdürlüğünü yapan Nevzat Kumru, koronavirüslü günlerde sokak hayvanlarının umudu oldu. Müdür Kumru, günlük olarak yapılan beslemenin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunurken,  "Çerkezköy Belediyesi olarak bugün yine Allah`ın izniyle sokak hayvanları besleme noktalarına mama takviyesi yapıldı." ifadelerine yer verdi.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM