ŞU KIŞ GÜNÜNDE HAYVANLARI BESLEDİ

ŞU KIŞ GÜNÜNDE HAYVANLARI BESLEDİ

Sokak hayvanlarının zor günler geçirdiği şu kış günlerinde BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler`den anlamlı davranış. Diler, sokağa çıkarak gördüğü hayvanları elleriyle tek tek besledi....

Kapaklı Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fatih Diler`den örnek davranış. Kış aylarında zor günler geçiren sokak hayvanlarına sahip çıkan Fatih Diler, başlarını okşadı, karınlarını doyurdu.

Kapaklı`da bulunan sahipsiz sokak hayvanlar beslemesini yaparak örnek davranış sergileyen BBP İlçe Başkanı Fatih Diler, kış aylarında yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanlara herkesin destek olması gerektiğini belirtti. Başkan Fatih Diler, "Soğuk kış gününde hayvanlar aç- susuz, barınaksız, sahipsiz. İnsanlık görevi olarak düzenli bir şekilde besleme yapıyoruz. Hayvanları sevmeyen insanları sevemez."dedi.

BİZİM VERDİĞİMİZ DESTEK YETERLİ DEĞİL

Özellikle çöp konteynerları çevresindeki hayvanları besleyen Başkan Fatih Diler, verdikleri desteğin yetersiz olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ama  bizim verdiğimiz destek bu hayvanlara yeterli gelmiyor. Belediyemizden ve halkımızdan sahipsiz hayvanlara sahip çıkmalarını istiyoruz. En azından herkes evin önünde veya mahallede bulunan sokak hayvanlarına bir kap su veya yemek bırakırsak daha da güzel olacak. Sadece belediyeler ve devletimizden yardım beklemekle de olmaz, hep birlikte insanlık adına sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını gücümüz yettiği kadar karşılayalım."

APARTMANLARDA HAYVAN BAKILMIYOR

Hayvanların şehir hayatında yeterli derecede sahiplenilemediğini belirten Diler, "İnsanlık adına hep birlikte soğuk kış günlerinde kalabalık nüfusun binalaşmış, apartman ve site tarzında yerleşim yerlerinde yaşaması nedeniyle hayvanlar evlerde ve apartmanlarda artık bakılamıyor. Çoğu insan müstakil köy evi ve bahçesi olmadığı için bin çok can hayatla mücadele ederken aç- susuz kalarak hastalanıp ölüme terk ediliyor. Lütfen insanlık adına yetkililerden, belediyelerden ve halkımızdan bu dilsiz konuşamayan ve ihtiyaçlarını kendi kendine karşılayamayan hayvanlarımıza Allah rızası için destek olalım, yardımcı olalım, yarın mahşerde hesaba çekilmeyelim."diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ