İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU`DAN KAPAKLI`YA SELAM

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU`DAN KAPAKLI`YA SELAM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisini ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile Kapaklı halkına selam gönderdi. Soylu 31 Mart seçimleri öncesi "Kapaklı`da miting düzenlemiş, Mustafa Çetin`in arkasındayım" demişti.

Ankara`da partisinin düzenlediği `İstişare` toplantısına katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`yu evinde ziyaret etti. Soylu, Çetin aracılığı ile Kapaklı halkına selam gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı`nın düzenlediği `Kardeş Belediyeler` İstişare ve Değerlendirme Toplantısı`na katılmak için Ankara`ya giden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, toplantı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`yu ziyaret etti. Başkan Mustafa Çetin, ziyaretin ardından şu açıklamayı yaptı:

SOYLU BAKANIMIZIN ÖZEL SELAMLARI VAR

"Göreve geldiği ilk günden bugüne, söylem ve eylemleriyle dosta güven düşmana korku veren, dur durak bilmeden, gece gündüz demeden, `Memleket İşi Gönül İşi` diyerek aşk ile çalışan İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu?yu Ankara?daki ikametinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yıllara sâri dostluğu ile bizleri evinde ağırlayan ve değerli vaktini bize ayıran Bakanımıza verdiği mücadelede Mevla`m memleketimiz ve milletimiz adına yaptığı bütün çalışmalarını, emeklerini iki cihanda da razı olacağı bir mükafat ile nasiplendirsin, ömrü hayırlı ve uzun olsun inşallah. Bu arada Soylu Bakanımızın Kapaklıdaki tüm hemşerilerime özel selamları var..."

SEÇİM ÖNCESİ DESTEK VERMİŞTİ

Kapaklı halkına selam gönderen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart seçimleri öncesinde ilçede miting düzenlemiş ve Mustafa Çetin`in arkasında olduğunu belirtmişti. Büyük bir kalabalığın dinlediği Süleyman Soylu`nun mitingi adeta Mustafa Çetin`e doping olmuştu.



Anahtar Kelimeler: