AR-GE VE İNOVASYON İŞBİRLİĞİ`NE İMZA ATTILAR

AR-GE VE İNOVASYON İŞBİRLİĞİ`NE İMZA ATTILAR

Ticaret ve Sanayi Odaları`nın sanayi ile işbirliği ve istikrarlı atılımları sağlamak amaçlı Ar-Ge ve İnovasyon İşbirliği projesine Çerkezköy, Çorlu ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odaları imza attı.

Ticaret ve Sanayi Odaları arasında Tekirdağ`da Ar-Ge ve İnovasyon İşbirliği Protokolü imzalandı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Süleyman Kozuva ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan`ın imzaladığı protokol töreninde KOSGEM Tekirdağ Kuzey Müdürü Özay Cebeci`de yer aldı.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürü Özay Cebeci`nin de yer aldığı Ar-Ge ve İnovasyon İş Birliği Protokolü imza töreni düzenlendi. Sanayi ile iş birliğine önem veren ve sürekli atılımlar gerçekleştirmeyi hedefleyen protokol,  Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Trakya Kalkınma Ajansı`nın ortaklığında yürütülüyor.

 



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI