Gündem

Gündem Haberleri

KOZUVA ÇERKEZKÖY`Ü DİNLİYOR!

KOZUVA ÇERKEZKÖY`Ü DİNLİYOR!

Cumhur İttifakı`nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, kurduğu `WhatsApp` hattıyla tüm ilçedeki vatandaşların görüş ve önerilerini almaya başladı.

Cumhur İttifakı`nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ak Partili Süleyman Kozuva, projelerini sunmadan önce vatandaşlarında görüş ve önerilerini almaya başladı. Kozuva, 24 saat açık olan `WhatsApp` hattından Çerkezköylüler ile irtibat kuruyor....

PROJE ÖNERİLERİ ALIYOR

Hafta sonunda seçim startı verdikten sonra pazartesinden itibaren de seçim çalışmalarına başlayan AK Partili Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ilk olarak `WhatsApp` hattı kurdu. 0 533 487 55 11 numaralı hat üzerinden 24 saat vatandaşlarla irtibat kuran Kozuva, önümüzdeki günlerde açıklayacağı projeleri öncesinde görüş ve öneriler alıyor. `Kozuva Çerkezköy`ü dinliyor` sloganı ile uygulamaya başlayan WhatsApp hattı üzerinden Kozuva ile irtibat kuran Çerkezköylüler, hazırladıkları teklif, görüş, öneri ve projeleri gönderme imkanı buluyor.

GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN...

Kozuva`nın vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda projelerine yön vereceği belirtiliyor. Birkaç gün önce açılan WhatsApp hattı üzerinden Kozuva`ya ilginç talep ve projeler geldiği bunlardan bir kısmına seçim beyannamesinde yer vereceği belirtiliyor. Belediye Başkan Adayı Kozuva, "Tüm vatandaşlarımız görüş, öneri ve şikayetlerini 24 saat bana ulaştırabilir. Her bir Çerkezköylü vatandaşımızdan bize görüş, öneri ve şikayetlerini ulaştırabilir. Hep birlikte Çerkezköy`ü modern bir şehir yapacağız."dedi.



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR