BÜYÜKŞEHİR ALINIRSA SU`DA İNDİRİM!

BÜYÜKŞEHİR ALINIRSA SU`DA İNDİRİM!

Su fiyatı ile ilgili gelen soruları yanıtlayan Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Büyükşehir Belediyesi`nin de AK Parti tarafından alınması halinde Başkan Adayı Mestan Özcan`ın yüzde 50 oranında indirim için çalışma yaptığını söyledi...

BUGÜN sabah 10.00`da `Cumhur İttifakı`nı oluşturan MHP ve AK Parti teşkilatlarının ortaklaşa düzenlediği programda konuşan Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan`a da destek istedi. Su fiyatlarının yüksekliğinden yakınan sorular üzerine konuşan Başkan Adayı Kozuva, "Suyu 9 TL`ye kullanıyoruz. Bir de iki ayda bir okuyorlar. Bu haksızlıklar giderilecek. Sizden Büyükşehir Belediyesi`ne de destek istiyorum. Büyükşehir`i de almamız lazım. O zaman yüzde 50`ye varan bir indirim yapılacak."ifadelerini kullandı.

TEŞKİLATLAR BULUŞTU

Çerkezköy MHP İlçe Teşkilatı ve AK Parti Teşkilatı bugün sabah kahvaltı programında bir araya geldi. Cumhur İttifakı`nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ak Partili Süleyman Kozuva`nın da katıldığı toplantıda MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatlarının tamamı hazır bulundu.

KÖK AKAY`A YÜKLENDİ...

Programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, Belediye Başkanı ve CHP Adayı Vahap Akay`a yüklendi. Akay`ın Trakya Flaş Haber`in bir ay önce gündeme getirdiği `Yengeler A.Ş` haberine atıfta bulunan Kök, "Ne diyor? Herkesin Başkanıyım! Şimdi soruyorum. Çerkezköy Belediyesi`nin Personel A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliklerini kimlere vermiş? CHP eski ilçe başkanları ve eşleri ile şimdiki ilçe başkanının eşine. O zaman herkesin değil CHP`nin başkanı! Bütün bunlara sayın başkan cevap vermek zorunda. Tek tek çıkıp açıklamalı."diye konuştu.

BÜTÇEYE GÖRE HİÇBİR ŞEY YAPMADI!

AK Parti İlçe Başkanı Kök, Vahap Akay`ın sorulara yanıt vermemesiyle ilgili sözlerini sürdürürken, "Ben bir konuşmamda sayın belediye başkanının `hiçbir şey` yapmadığını söyledim. O da çıkmış, `gelsin yaptıklarımızı gösterelim` demiş! Şimdi tekrarlıyorum. Ben hiçbir şey yapmadı derken elindeki bütçeye göre hiçbir şey yapmadı dedim. Elbette 5 yıl belediye başkanlığı yapmış biri bir şeyler yapmıştır. Ben `hiçbir şey` kelimesini bilinçli kullandım. Şimdi soruyorum. Yıllık, 160 milyonluk bütçeyle ne yapmış. 5 yıldır alınan bütçeyi dikkate alırsanız hiçbir şey yapmamıştır."ifadelerini kullandı.

BİZ BEKA İTTİFAKI ONLAR ZİLLET İTTİFAKI

Programda konuşan MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ise Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva`yı MHP Lideri Devlet Bahçeli`nin bir emaneti gözüyle baktıklarını vurgulayarak, "Ülkücüler ve MHP`liler olarak Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli`nin bize emanet ettiği Süleyman Kozuva`nın belediye başkanı olması için hep birlikte çalışacağız. Bu ittifaka seçim ittifakı, seçim stratejisi gözüyle bakmayalım. Bu ittifak iç ve dış düşmanların sardığı ülkemizin bekası için yapılmış bir ittifak gözüyle bakalım. Karşımızdakiler de zillet ittifakıdır."ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR`E DESTEK İSTEDİ

Programda konuşan Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ise `Hep birlikte yönetim` vurgusu yaptı. Çerkezköy Belediyesi`ni "Zaten kazanacağız" diyerek anlatan Kozuva, Büyükşehir Belediyesi için de destek istedi. Kozuva, "Sizden Büyükşehir Belediyesi`ne de destek istiyorum. Bizim Büyükşehir Belediyesi`ni almamız lazım. O zaman önümüzdeki 5 yılda 15 yıllık gelişim kaydedeceğiz."diye konuştu. Programda gelen soruları da yanıtlayan Kozuva, en çok şikayet konusu olan `su` fiyatlarıyla ilgili olarak, "Suyu 9 TL`ye kullanıyoruz. Ayrıca sayaç okumalarını yapmıyorlar. İki ayda bir yapıyorlar. Bu da sizin dediğiniz gibi 10 tondan fazla kullanımlarda yapılan ücret artırımına neden oluyor. 9 TL değil 11 TL oluyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Mestan Özcan`ın halkımızın çok şikayet ettiği `su` konusunda çalışmaları var. Biliyorsunuz, TESKİ Büyükşehir Belediyemize bağlı. O konuda bizim doğrudan bir sözümüz olamaz. Ancak Mestan Bey, yüzde 40-50 oranında indirim yapmak için çalışma yapıyor. İnşallah Mestan Bey, belediye başkanı olunca suyu yüzde 40-50 daha ucuza kullanacağız."diye konuştu.

BELEDİYE MEYDANI`NA ÜÇ KATLI OTOPARK

Kozuva, önümüzdeki günlerde projelerini bir bir açıklayacağını belirtirken gelen sorular üzerine, "Bu projemi ilk kez burada açıklamış olayım. Trafik sorununu çözeceğiz. Belediye Meydanı`nda yer altına üç katlı otopark yapacağız. İki katı otopark olacak bir katı alışveriş merkezi. Bin 500 araç park edilebilecek."diye konuştu. Atatürk ve Öztrak caddelerinin tek yön olmasıyla ilgili gelen sorular üzerine ise, "Anket yapacağız. Siz nasıl isterseniz öyle yapacağız."diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR