Gündem

Gündem Haberleri

KOZUVA BU KEZ GENÇLERLE BULUŞTU

KOZUVA BU KEZ GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları üyesi İlhan Tavşanlı ile Kübra Aksoy`un İl Gençlik Kolları yönetimine girmesi nedeniyle düzenlenen kahvaltı programına katılan Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, "Gençler olmazsa biz olmayız."dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları yönetimine Çerkezköy`den iki isim girdi. Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları yönetiminden İlhan Tavşanlı ve  ilçe yönetimi dışından Kübra Aksoy`un  AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları yönetimine girmeleri nedeniyle bir kahvaltı verildi.

KOZUVA DA KATILDI

Gençlerin düzenlediği kahvaltı programına Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Süleyman Kozuva da katıldı. İlhan Tavşanlı ve Kübra Aksoy`un il gençlik kolları yönetimine girmesi nedeniyle düzenlenen programa Kozuva`nın yanı sıra Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları İlçe Başkanı Abdullah Sönmez, Belediye Meclis Üyesi aday adayları Ahmet Yıldırım ve Ahmet Akyol ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

GENÇLER OLMAZSA BİZ OLMAYIZ

Programda konuşan İlhan Tavşanlı ve Kübra Aksoy, kendilerini yalnız bırakmayan Kozuva`ya teşekkür etti. Kübra Aksoy, Necip Fazıl Kısakürek`in, şiirindeki şu sözleri hatırlatarak,"Zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuurunda bir gençlik." olacaklarını söyledi. Programda konuşan Kozuva ise, "Gençler olmazsa biz olmayız ve gençlerin benim dönemimde ki yeri her zaman başkadır ve başka olacaktır." dedi.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ