VALİ AZİZ YILDIRIM KORONA VİRÜS DENETİMİNDE

VALİ AZİZ YILDIRIM KORONA VİRÜS DENETİMİNDE

Korona virüsü denetimleri, Tekirdağ genelinde olduğu gibi Süleymanpaşa?da da gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından organize edilen ve 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Korona virüsü denetimleri, Tekirdağ genelinde olduğu gibi Süleymanpaşa?da da gerçekleştirildi.

Denetimler kapsamında Süleymanpaşa genelinde kafeler, alışveriş merkezleri, semt pazarları ve tüm esnaf salgın tedbirleri kapsamında denetimden geçirildi. Ağırlıklı olarak insanların etkileşim içerisinde olduğu kamuya açık alanlarda yapılan denetimlerde vatandaşlara Korona virüsüne karşı bilinçli davranılması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün de aktif olarak yer aldığı denetimlere Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdür Vekili Fatih Bozboyacı ve İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ve Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Turgut Ünsal da iştirak etti.

 

 

 

 



Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI